Het Spreekuur

Tijdens het spreekuur vindt het eerste onderzoek van uw huisdier plaats. Dit is de basis van de behandeling van uw huisdier; hier wordt de ernst van de klacht ingeschat, en een plan voor nader onderzoek of behandeling gemaakt.

Wij streven ernaar om u, als eigenaar, overal bij te betrekken. Wij geven enkel adviezen, u beslist uiteindelijk zelf over de behandeling. Daarom krijgt u uitleg over de aard van de aandoening en de mogelijkheden van behandelingen. Wij stellen een open communicatie op prijs. Als u vragen heeft over de adviezen, zeg het ons!

Spreekuren vinden 's ochtends, 's middags en 's avonds op afspraak plaats.

De spreekkamer

Gedragsspreekuur

Bij honden komen regelmatig gedragsproblemen voor die met behulp van adviezen en training te corrigeren zijn.

Assistente Hilda is een gediplomeerd en ervaren gedragsdeskundige, 10 jaar instructeur geweest bij hondenopleiding "de Nootekraker", en daarna de opleiding gedragstherapeut honden gevolgd.

Het is mogelijk om met Hilda een consult af te spreken waarbij de gedragsproblemen van de hond geanalyseerd worden en waarna een behandeladvies opgesteld wordt.

Hetzelfde geldt voor gedragsproblemen bij katten, ook hiervoor heeft Hilda een opleiding gevolgd en ook hiervoor kunt u bij haar advies inwinnen.