Dierenkliniek Julianadorp

Dierenkliniek Julianadorp


VoorMijnDier

Webshop VoorMijnDier


VoorMijnDier is dé webshop voor iedere diereigenaar die op zoek is naar gezonde en verantwoorde producten voor zijn/haar dier(en). Via de webshop kunt u een zeer breed assortiment aan artikelen voor uw huisdier bestellen.

Het aanbod varieert van voeding, tot manden, van kussens, tot speelgoed, van kleding tot allerlei artikelen om met uw huisdier actief bezig te zijn en er op een veilige en leuke manier op uit te trekken. Daarnaast zijn er regelmatig interessante acties en staan er nuttige en leerzame filmpjes en tips op.

     Kijk op de pagina Nieuws voor informatie over onze kortingsactie!


VoorMijnDier

Voor Honden

Op zoek naar iets voor uw hond? Op VoorMijnDier vind u naast (dieet)voeding, vlooien- en tekenmiddelen, ontwormingmiddelen en diverse gezondheidsartikelen ook snacks, speelgoed en mandjes voor uw hond. Ondersteun uw hond met een dieetvoeding en/of supplementen en verwen uw hond met een nieuwe mand!

VoorMijnDier

Voor Katten

Bent u op zoek naar iets voor uw kat? Op VoorMijnDier vind u naast (dieet)voeding, vlooien- en tekenmiddelen, ontwormingstabletten en diverse gezondheidssupplementen ook snacks, speelgoed en krabpalen voor uw kat. Geef uw kat extra ondersteuning met dieetvoer of verwen uw poezenbeest met een nieuwe speelgoedmuis of radiatormandje!

VoorMijnDier

Voor Knagers

Op zoek naar iets voor uw konijn of knaagdier? Op VoorMijnDier vind u naast voer, hooi en stro en gezondheidsproducten ook hokken, snacks en speelgoed voor uw huisdier! Geef uw konijn een complete hoogwaardige voeding en daag uw konijn uit met een voerpuzzel!


Bestellen, leveren & VoorMijnDier afhaalpunt

Bestellen gaat heel eenvoudig. U maakt een profiel aan, kiest uw inloggegevens en vervolgens kunt u onze praktijk selecteren als uw VoorMijnDier afhaalpunt. Laat u de bestelling namelijk bezorgen bij onze kliniek, dan betaalt u geen verzendkosten, ongeacht het bedrag waarvoor u heeft besteld!

Tijdens onze openingstijden kunt u de bestelling gratis bij ons afhalen. Thuis laten bezorgen kan natuurlijk ook, bestellingen vanaf €49,50 worden gratis bij u thuis bezorgd. Wanneer een bestelling bij ons is aangekomen, krijgt u automatisch een e-mail. U heeft vanaf dan 4 weken de tijd om uw bestelling op te halen.


*Klik op bovenstaande titels om gelijk naar VoorMijnDier te gaan.


VoorMijnDier