Dierenkliniek Julianadorp

Dierenkliniek Julianadorp


Het Team van Dierenkliniek Julianadorp


Dierenarts J.P.A. Salet

De dierenarts van de praktijk is Sjaak Salet. Zijn Kandidaat heeft hij behaald aan het Rijksuniversitair Centrum te Antwerpen. Voor zijn scriptie heeft hij in 1985 in Suriname onderzoek gedaan naar pluimveeziekten, waarna hij in 1986 afgestudeerd is aan de Universiteit van Utrecht. Vervolgens heeft hij tien jaar bij verschillende klinieken gewerkt, onder andere op locaties in Londen, Harderwijk en Leeuwarden. In maart 1996 heeft hij de praktijk in Julianadorp overgenomen van toenmalig dierenarts de Dreu.


Dierenarts Salet


Assistente Hilda Pals

Werkzaam in de praktijk sinds 1977. Ze is een gediplomeerd en ervaren gedragsdeskundige voor zowel honden als katten. Daarnaast is zij tien jaar instructeur geweest bij hondenopleiding "de Nootekraker". Hilda verzorgd tevens de puppyparty's van de praktijk. Werkt op maandag tot en met vrijdag.


Assistente Hilda


Assistente Michele Zijlmans

Michele is sinds 1992 aan de praktijk verbonden. Zelf heeft ze Abessijnse katten en fokt daar af en toe mee. Werkt op maandag en woensdag.


Assistente Michele


Assistente Rineke van der Klugt

Sinds 1990 is Rineke werkzaam in de praktijk. Haar eigen liefhebberij zijn vogels en fretten. Ook werkt zij als vrijwilligster in het vogelasiel. Werkt op dinsdag en donderdag.


Assistente Rineke


VoorMijnDier